Διαιτητική συζήτηση και… μάθημα σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής πραγματοποίησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης. 

Σε αυτήν, με τον πρόεδρό τους Δημήτρη Μιχέλη να διευθύνει την συζήτηση, αναλύθηκαν συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές ενόψει της νέας χρονιάς που έρχεται.

Επίσης, έγινε… μάθημα επάνω σε κανονισμούς, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές οφείλουν να ελέγχουν τα δελτία αλλά και τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, που αποτελεί και το μόνο αποδεικτικό ακόμα και για το αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Όπως τονίστηκε “υπάρχουν πολλά παιχνίδια φέτος σε επίπεδο περιφέρειας ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ειδικά μέχρι το Δεκέμβριο που παίζουν παίδες, έφηβοι, νεανιδες και κορασίδες, πρέπει να δίνουν όλοι το παρών και να μην λείπει κανείς, ώστε να βγει σε πέρας το αγωνιστικό πρόγραμμα”.

Τέλος, στην συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου ο Σύνδεσμος θα κάνει ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα της Γαλατάσαράι με τον Ολυμπιακό, κάτι που άλλωστε ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα.