Σοκ με Βιεϊρίνια! Εξαιρετικά σοβαρός ο τραυματισμός του…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ασχημα τα νέα για τον Βιερίνια, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Σάλκε.

Ο Πορτογάλος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση των «Λύκων» κόντρα στους «Βασιλικούς Μπλε», ωστόσο, στο 31ο λεπτό αποχώρησε ως τραυματίας με έντονους πόνους στο γόνατό του.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έγιναν γνωστά την Τετάρτη (25/9) και όπως ανακοίνωσε επίσημα η γερμανική ομάδα, ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη χιαστών.

«Αμέσως κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά με το γόνατο μου. Τώρα ελπίζω η εγχείρηση να πάει καλά και να γυρίσω δυνατός», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου άσου που συχνά βλέπουμε στην θράκη, καθώς είναι γνωστό ότι έχει παντρευτεί Αλεξανδρουπολίτισσα, με την οποία μάλιστα έχουν και μία κορούλα.

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε: «Είναι δύσκολη στιγμή για μένα και την οικογένεια μου. Όμως έχω δίπλα τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη για να ολοκληρώσω με επιτυχία το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, η επιστροφή του Βιεϊρίνια στους αγωνιστικούς χώροπυς δεν προβλέπεται αν δεν περάσουν πρώτα έξι μήνες.