Οι νικητές που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις στα Odeon της Θράκης για την ταινία της ζωής του Νίκι Λάουντα

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και τo ThrakiSportS σε συνεργασία με τους κινηματογράφους Odeon ανακοινώνει τους νικητές που θα μπορέσουν απόψε να πάνε με τον φίλο ή την φίλη τους την ταινία Rush, που πραγματεύεται την ζωή του θρύλου της Formula 1 Νίκι Λάουντα.

Ο Νίκι Λάουντα είναι ένας θρύλος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα τελευταία 30 χρόνια δέχθηκε πολλές προτάσεις από παραγωγούς που θα ήθελαν να γυρίσουν την ζωή του σε ταινία, αλλά πάντοτε έδινε αρνητικές απαντήσεις. Ωστόσο, είπε το πολυπόθητο ναι και συναίνεσε στο να γυριστεί ένα φιλμ – που μετά τις διακρίσεις που κέρδισε στο φεστιβάλ των Κανών, βγήκε την περασμένη Πέμπτη στους ελληνικούς κινηματογράφους και προβάλλεται και στην Θράκη, στα Odeon Ξάνθης και Κομοτηνής με τον βρετανικό τίτλο Rush.

Ο σεναριογράφος  Πίτερ Μόργκαν έπεισε τον Λάουντα να δώσει την συγκατάθεσή του, μιλώντας του για την τρομερή σχέση που είχε με τον αντίπαλό του, τον βρετανό Τζέιμς ΧάντΟ τελευταίος ήταν ένας εξαιρετικός πιλότος, μανιακός πλέϊμποϊ που πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία μόλις 45 ετών. Όσο για τον Λάουντα έχει αποδειχθεί χαλκέντερος και πανέξυπνος. Οχι μόνο ξαναγύρισε στις πίστες μετά το ατύχημα που του προκάλεσε τρομερά εγκαύματα ακόμα και στο πρόσωπο, αλλά έφτιαξε και την δική του αεροπορική εταιρεία. 

Με φόντο τη σέξι, γοητευτική και εντυπωσιακή δεκαετία του 70, όταν η Formula 1 ήταν κάτι παραπάνω από αγώνες ταχύτητας, το «RUSH» απεικονίζει την πιο συναρπαστική και ειλικρινή ιστορία ανταγωνισμού, όλων των εποχών. Τον ρόλο του Λάουντα υποδύεται ο Ντάνιελ Μπρούλ και του Χαντ ο Κρις Χέμσγουορθ. Λάουντα και Χαντ δεν ήταν απλά δυο από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αλλά δυο θρυλικά pop είδωλα που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 κατάφεραν να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο μηχανοκίνητο ενδιαφέρον με τις θρυλικές τους κόντρες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Παρακολουθώντας τις προσωπικές στιγμές της ζωής των δυο σούπερ σταρ, η κάμερα καταγράφει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής τους σε έναν κόσμο χωρίς εύκολες λύσεις και περιθώρια αστοχίας, όπου ένα μικρό και φαινομενικά αμελητέο λάθος μπορεί πανεύκολα να σου στοιχίσει την ίδια σου τη ζωή Η ταινία είναι εξαιρετικά καλογυρισμένη και κάποιοι λένε ήδη ότι θα μπορούσε να μπει στην κούρσα των φετινών Όσκαρ.

Αυτήν την ξεχωριστή ολοκαίνουρια αθλητική ταινία σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το ThrakiSportS στις τελευταίες προβολές της, που θα πραγματοποιηθούν στα σινεμά της Θράκης το βράδυ της Τετάρτης (25/9). Οι ώρες προβολής τόσο στην αίθουσα 3 του Odeon Ξάνθης όσο και στην αίθουσα 1 του Odeon Κομοτηνής είναι 20.00 και 22.30 το βράδυ. 

Συνολικά στον διαγωνισμό, που έτρεξε από τα μεσάνυχτα και ακριβώς για 16 ώρες, είχαμε εννέα συμμετοχές. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε αντί κλήρωσης και πάντα σε συνεργασία με τους κινηματογράφους Odeon Ξάνθης και Κομοτηνής, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Βασίλη Ανδραβίδη, Ελευθερία Αναστασοπούλου, Νίκο Αζωίδη, Μεχμέτ Αλί Σεβγκί, Δημήτρη Δημητριάδη, Κώστα Δημητριάδη, Γιάννη Ιωαννίδη και Σιμέλα Αναστασιάδου. Όλοι τους, όπως ήδη έχουν ειδοποιηθεί και με e-mail, μπορούν να πάνε να παρακολουθήσουν την προβολή που έχουν δηλώσει και στον κινηματογράφο που μας έχουν δηλώσει, μαζί με ένα ακόμα άτομο, εντελώς δωρεάν. 

Στο e-mail που έχουν λάβει υπάρχουν αναλυτικές λεπτομέρειες για το πού ακριβώς θα απευθυνθούν για να παραλάβουν, έχοντας μαζί τις αστυνομικές τους ταυτότητες, τις διπλές προσκλήσεις που κέρδισαν. Διευκρινίζουμε ωστόσο ότι οι δωρεάν προσκλήσεις είναι αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες προβολές της συγκεκριμένης ταινίας και δεν μπορούν να αλλαχθούν για άλλη ταινία ή άλλη μέρα  

Ευχαριστούμε τους Κινηματογράφους Odeon και φυσικά όλους τους αναγνώστες για την συμμετοχή. Το ThrakiSportS δεσμεύεται να συνεχίσει τους διαγωνισμούς και τις προσφορές στους φίλους αναγνώστες του, με ακόμα περισσότερους και πρωτότυπους διαγωνισμούς το επόμενο διάστημα.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/jQ7kZ0KBY9Q?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]