Με παιδιά από τον Έβρο το 1ο Βαλκανικό Kids Festival στην Κωσνταντινούπολη!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Βαλκανική Ένωση προχωρά σε άλλη μια καινοτομία μετά το Βαλκανικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων και διοργανώνει το διάστημα 4-5 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη  το 1ο Kids Festival, με συμμετοχή όλων των χωρών και την ελληνική να απαρτίζεται αποκλειστικά από παιδιά του Έβρου. 

Το Festival θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Sultan Ahmet Public Square-Fatih και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή όλες οι βαλκανικές χώρες (10), ενώ η ΕΟΠΕ αποφάσισε ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα θα απαρτίζεται από παιδιά του νομού Έβρου, θέλοντας να τιμήσει την περιοχή για την προσφορά της στο ελληνικό βόλεϊ.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρία αγόρια και τρία κορίτσια (μεικτό) ηλικιών 10-12 ετών (γεννημένα 2001-2003) και στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται τέσσερις (2+2) αθλητές, σε γήπεδο 6×6.

Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων θα είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της BVA, δήλωσε: «Είναι πράγματι μία ακόμη καινοτομία της Βαλκανικής Ένωσης μετά το Παμπαίδων και το Παγκορασίδων. Η Ένωση πιστή στην προσπάθεια ανάπτυξης του βόλεϊ στην περιοχή προχωρά στην διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά μίνι-βόλεϊ».

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των αγοριών και των κοριτσιών από τον Έβρο που θα απαρτίσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο 1ο Kids Festival της Βαλκανικής Ένωσης Πετοσφαίρισης.