Μαζικές μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων στην Ορεστιάδα! Παρουσίαση στον Διόνυσο…

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μαζικές ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και μαζικές νέες μεταγραφές ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Ορεστιάδα, που προγραμματίζει στο θέατρο “Διόνυσος” την παρουσίαση του φετινού ρόστερ της ομάδας αλλά και της επίσημης εμφάνισης του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε τις ανανεώσεις με τους Δημήτρη Βλασακίδη, Στέλιο Κεμανετζή, Βασίλη Προδρομίδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Γιάννη Καρδαμανίδη, Θεόδωρο Χουσίδη. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση καλωσορίζει τον Γιώργο Δούλια στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Με άλλες ανακοινώσεις, ο Αθλητικός όμιλος Ορεστιάδας έκανε γνωστή την συμφωνία με τον ακραίο Ορεστιαδίτη Βαγγέλη Διαμαντίδη για ένα χρόνο. Επίσης, την επιστροφή του 18χρονου Ορεστιαδίτη με ύψος 2,05 εκατοστά στην μητρική του ομάδα, μετά από τον δανεισμό του στη Ν. Βύσσα. Τέλος, την απόκτηση του 29χρονου πρώην άσσου της Νίκης Αιγινίου Πασχάλη Ποτολίδη για την σεζόν 2013/2014. 

Από το ρόστερ που μέχρι στιγμής έχει γνωστοποιηθεί, απουσιάζει το όνομα του Ηλία Γραμματικόπουλου, που όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο.

Η Παρουσίαση της νέας φανέλας καθώς και της ομάδας – τεχνικής ηγεσίας και χορηγών για την νέα σεζόν 2013-2014 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτώβρη στον κτίριο του “Διονύσου”. Με το κλείσιμο της ημερομηνίας θα προσκληθούν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν την εκδήλωση καθώς επίσης και οι συμπαραστάτες της νέας πορείας, ενώ η ανακοίνωση του ΑΟΟ επισημαίνει ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές και στους φίλους της ομάδας που θα μπορέσουν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να ολοκληρώσουν το πανηγυρικό σκηνικό.