Οι βλέψεις της ΓΕΑ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στην προπόνηση της ΓΕΑ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης το ThrakiSportS. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει των υποχρεώσεών της στον Γ’ Ομίλο της Α2′ Ανδρών. 

 

Νέος προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Στράτος Ντολαπτσής που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο παρελθόν ως προπονητής στο γυναικείο Βόλεϊ, ένω έχει καθίσει επίσης παλιότερα και στον πάγκο του Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Βοηθό προπονητή σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει τον Χρήστο Πανταζίδη, ο οποίος και μίλησε στο ThrakiSportS. Για τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου τόνισε: “Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Το ρόστερ της ομάδας είναι περίπου ίδιο με το περσινό. Έφυγε ένα μεγάλο “όπλο” της περσινής ομάδας, ο διαγώνιος Κώστας Κίτσιος, όπως και κάποιοι άλλοι αθλητές. All;a sτη θέση τους αποκτήθηκαν όμως επίσης αξιόλογοι παίκτες”.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Πανταζίδης, το ρόστερ της ομάδας δεν έχει κλείσει ακόμα. “Μένουν κάποιες προσθήκες για τη συμπλήρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πλέον υπάρχει νέα διοίκηση στην ομάδα κάτι που σαφέστατα θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία της ΓΕΑ. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να αποδώσει και ακόμα καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια. Σημαντικό είναι το καλό ξεκίνημα, κάτι που θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους παίκτες για τη σύνεχεια”.

Υπενθυμίζεται πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου και σε αυτήν η ΓΕΑ θα υποδεχθεί τον ΑΣ Ελπίς. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για φιλικά παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο, ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο λόγω των οικονομικών ζητημάτων και της γεωγραφικής θέσης, η αναζήτηση αξιόμαχων αντιπάλων καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη.