Απογοήτευση Μάντζιου! Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Νίκη – Πανθρακικός

Αποστολή στον Βόλο: Κώστας Καραγιάννης

–  Δεν έκρυβε την απογοήτευσή του από την εμφάνιση της ομάδας του ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος, μετά την ήττα με 2-1 από τη Νίκη στον Βόλο.

“Είχαμε τονίσει στους παίκτες την σοβαρότητα αυτού του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε γκολ, προηγηθήκαμε, αλλά μέχρις εκεί.  Μετά δεν κάναμε τίποτα. Ξυπνήσαμε μετά το 70′ αλλά ήταν αργά για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παρουσιάσαμε κακή νοοτροπία, νομίσαμε ότι το ματς τελείωσε με το τέρμα που σημειώσαμε, χωρίς φυσικά να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Νίκης”.

Σε σχέση με τον επαναληπτικό, σχολίασε: “Είμαστε καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε στην Κομοτηνή. Πλέον όμως στρέφουμε πάλι το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, που είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς αφού πρόκειται για ομάδα με ρους ίδιους στόχους. Συχγαρητήρια στη Νίκη, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το  παιχνίδι και κέρδισε δίκαια”.

Από τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μίλησε ο Δημήτρης Σκλιοπίδης. “Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Ξεκινήσαμε καλά, βάλαμε το γκολ, αλλά μετά δεν παίξαμε καλά και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και ηττηθήκαμε δίκαια”.

Από την πλευρά της Νίκης Βόλου, τόσο ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας όσο και οι παίκτες έκαναν λόγο για νίκη ψυχολογίας. “Παίζαμε με μια καλή ομάδα, θέλαμε τη νίκη, νομίζω ότι αγωνιστήκαμε καλά, όμως δυστυχώς δεχτήκαμε αυτό το γκολ και πλέον το αποτέλεσμα είναι εύθραυστο. Είχαμε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Με τέτοιες νίκες φτιάχνουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Έχουμε ελπίδες για την πρόκριση και θα τις κυνηγήσουμε στην ρεβάνς”.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Νίκης Βόλου χαρακτήρισε “εγκληματική” την ώρα έναρξης του αγώνα, ντάλα μεσημέρι, κάτω από τον καυτό ήλιο – ώρα που επίσης ήταν απαγορευτική μεσοβδόμαδα για να προσέλθει κόσμος στο γήπεδο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here