Παρουσία Πανόπουλου η πρώτη προπόνηση Μάουρερ στα Πηγάδια!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η επόμενη μέρα της νίκης της Ξάνθης επί του Άρη ήταν διαφορετική. Όχι μόνο για το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στη φετινή χρονιά αλλά και για το γεγονός ότι η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ήταν η πρώτη για τον Ράινερ Μάουρερ, τον νέο τεχνικό της Skoda.

Ο προπονητής της ομάδας μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, έπιασε αμέσως δουλειά δίνοντας τις οδηγίες του στο πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον σκάουτερ Κώστα Κωνσταντινίδη, που φέρεται να έκανε και την πρόταση για τον γερμανό τεχνικό.

Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα αλλά ούτε και περιθώρια πανηγυρισμών καθώς ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, μεθαύριο Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση ήταν ιδιαίτερη όπως και όλη η μέρα για τον Δημήτρη Κυριακίδη, που έχει τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και προσωπικού της ΠΑΕ.