Φιλική… εκθρόνηση για τις Βασίλισσες από την Ροδόπη ΄87

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η Ροδόπη ’87 νίκησε με 0-2 στο γήπεδο της Λευκόπετρας τις Βασίλισσες της Θράκης, στην πρώτη θρακιώτικη κόντρα της φετινής σεζόν για το γυναικείο ποδόσφαιρο, η οποία όμως είχε φιλικό χαρακτήρα.

τα τέρματα πέτυχαν οι Κακουλίδου στο 2′ και Παρμαξή στο 53′, ενώ ακυρώθηκε και γκολ ως οφσαϊτ της Παρμαξή στο 36′. Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν όμως εκατέρωθεν και από τις δυο ομάδες.

Και οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ως οι μοναδικές εκπρόσωποι του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις και το πιθανότερο είναι να δώσουν και άλλα μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Πριν τον αγώνα διεξήχθη και εσωτερικό διπλό ανάμεσα στις παίκτριες που βρίσκονται στις ακαδημίες της ξανθιώτικης ομάδας. Τόσο ο προπονητής από τις Βασίλισσες Απόστολος Κουτρουλός όσο και η προπονήτρια της Ροδόπης Βίκυ Περιβολοπούλου είχαν την ευκαιρία να βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα.

Κυρίως όμως, τα κορίτσια και από τις δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αποδείξουν ότι το ποδόσφαιρο στην Θράκη δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση…