Ενας πρώην παίκτης της Λίβερπουλ στα Πηγάδια!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Ντιν Μπουζάνης φαίνεται ότι θα πάρει τη θέση του Σωκράτη Διούδη στα γκολπόστ του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο ομογενής γκολκίπερ, που έχει χάσει τα περιττά κιλά με τα οποία εμφανίστηκε στην προετοιμασία των κιτρίνων στη Βουλγαρία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο ελληνοαυστραλός Ντιν Μπουζανης ήταν παίκτης της Λιβερπουλ για τέσσερα χρόνια. Το 2007 είχε θεωρηθεί απο τους καλυτερους τερματοφύλακες του κόσμου για την εφηβική ηλικία του και άλλωστε για αυτό και αποκτήθηκε απο τη Λιβερπουλ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ δήλωνε τότε ότι θεωρούσε τον Μπουζάνη τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο στην ηλικία των 17 ετών που ήταν τότε. Βέβαια, στο διάστημα των έξι ετών που μεσολάβησαν, δεν είχε την εξέλιξη που και ο ίδιος και οι άνθρωποι τωμν κόκκινων  θα ήθελαν, αλλά το ταλέντο παραμένει.

Πλέον βρίσκεται στον Άρη με δηλώσεις του στο Novasports, τόνισε πως περιμένει με αγωνία τη συγκεκριμένη ευκαιρία η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα του δοθεί επί θρακιώτικου εδάφους απεναντι στην Skoda Ξάνθη…