Αναχώρησε για το Πανευρωπαϊκό του Πόρτο η Μινεβέρ Ομέρογλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Πόρτο της Πορτογαλίας η ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Μινεβέρ Ομέρογλου, η οποία ια εκπροσωπήσει τα εθνικά ελληνικά χρώματα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων.

Η πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ). Όλο το καλοκαίρι η Μινεβέρ Ομέρογλου προπονήθηκε σκληρά με διπλές προπονήσεις σε σχεδόν καθημερινή βάση στον σύλλογο της, στη Χρυσούπολη, υπό την πίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου του Α.Σ  Ταεκβοντό Χρυσούπολης.

Το τελευταίο εικοσαήμερο βρέθηκε στην Πορταριά του Πηλίου, όπου προπονήθηκε με την υπόλοιπη εθνική ομάδα, υπό την επίβλεψη των  εθνικών προπονητών  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Το πρωί αναχώρησε με την υπόλοιπη εθνική ομάδα για το Πόρτομε μια ενδιάμεση  ολιγόωρη στάση στη Ρώμη.

Η Μινεβέρ Ομέρογλου αγωνίζεται την τέταρτη και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος (στις 28/9 δηλαδή), ημέρα Σάββατο. Εκπροσωπεί την Εθνική Ελλάδος στην κατηγορία των  -63 κιλών και όλοι εύχονται να εκπροσωπήσει επάξια τα εθνικά χρώματα.