Πουλάει τον Μαρσελίνιο και παίρνει 700.000 ευρώ!!! Νέο χρυσό deal από Πανόπουλο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Κοντά σε ένα ακόμη χρυσό ντιλ βρίσκεται η Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτές, υπάρχει ενδιαφέρον για τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ξάνθης από την ομάδα Μπάνι Γιας του Άμπου Ντάμπι, η οποία φέρεται να δίνει ποσό ύψους 700.000 ευρώ για να πάρει από την Ξάνθη άμεσα τα δικαιώματα του παίκτη, που με τα γκολ του σφράγισε την ιστορική στιγμή της πρώτης και μοναδικής μέχρι στιγμής πρόκρισης της ομάδας της Θράκης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο με την Skoda, ωστόσο φέρεται να υπάρχει άκρως δελεαστική πρόταση από την Μπάνι Γιας, που είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα τόσο για τον 26χρονο παίκτη (που περιμένει σύντομα να γίνει  μπαμπάς) όσο και για την ομάδα του.

Σύμφωνα με τις ππληροφορίες που υπάρχουν, το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα και δεν αποκλείεται ο Μαρσελίνιο, εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, να αναχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στα Αραβικά Εμιράτα από τα μέσα Οκτωβρίου, που θα υπάρξει και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here