Νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Καβάλα επί της Αγίας Βαρβάρας

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, παρά τις δεδομένες ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ του, αν κρίνει τουλάχιστον κανείς από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο κλειστό των Ποταμουδιών Καβάλας με την Αγία Παρασκευή. 

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη επιβλήθηκε με 58-77, συνεχίζοντας το σερί των νικών που έχει δημιουργήσει μετά από τα παιχνίδια με ΑΕ Κομοτηνής και Τιτάνες Δράμας, τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

O ΓΑΣ αγωνίστηκε χωρίς τον Ντίνα αλλά και η καβαλιώτικη ομάδα χωρίς τον Αθανασιάδη, που είναι ο καλύτερος παίκτης τους, οπότε δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πραγματική κατάσταση των δύο ομάδων από αυτό το παιχνίδι.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Αγία Βαρβάρα θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή να παίξει με τον ΓΑΣ σε έναν αγώνα – ρεβάνς, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε και για τους δύο. Η φωτογραφία είναι από τον αγιασμό που προηγήθηκε και προέρχεται από το συνάδελφο  site KavalaSports.