Γ Εθνική Live: Έβρος Σουφλίου – Μουδανιά 2-0 και ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1 (τελικά αποτελέσματα)

Μεταδίδουν από το Σουφλί ο Νίκος Γκούντλης και από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος, συντονίζει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Γκούντλης βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου για τον αγώνα του τοπικού Έβρου με τα Μουδανιά, ενώ από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος μας ενημερώνει για την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Παράλληλα, θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στους υπόλοιπους αγώνες…

Καλησπέρα. Ο αγώνας του Κοσμίου ξεκινά στις 4.00 το απόγευμα, μισή ώρα νωρίτερα από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια λόγω της διεξαγωγής στις 6.15 το απόγευμα του αγώνα Πανθρακικός – Βέροια για την Super League. Στις 4.30 θα αρχίσει το ματς στο Σουφλί ανάμεσα στον Έβρο και τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Την ίδια ώρα έχουμε και τα άλλα ματς της αγωνιστικής, τόσο στον Α’ Όμιλο όσο και στους υπόλοιπους.

Ωρα 15:45  Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής: ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αγροτικός Αστέρας – Κιλκισιακός, Διγενής Λακκώματος – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός – Νέστος Χρυσούπολης, Αρης Ακροποτάμου – Μακεδονικός, Εβρος Σουφλίου – Μουδανιά, Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Πετρούσας, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων. 

Ωρα 15:50  Οι συνθέσεις του αγώνα του Κοσμίου. ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Ζούλης, Κουφιώτης, Παναγιώτου, Μουστάκας, Γεμενετζής, Σταύρου, Καπιρτόγλου, Λαζίδης. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Σαμουλίδης, Κωνσταντινίδης, Προβατίδης, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Τσορμπατζής, Λόλι, Καπνόπουλος, Μπρατσιάν, Τσίλογλου, Φτηνόπουλος.

Ωρα 15:54  Διαιτητής της αναμέτρησης στο Κόσμιο είναι ο Καλατζίδης με βοηθούς τους Δηλγεράκη και Βάντση  (του Συνδέσμου Δράμας)

Ωρα 15:59  Εναρξη του αγώνα στο Κόσμιο, νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους ώστε να πάει ο κόσμος στην συνέχεια στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά και τον συνάδελφο Δημήτρη Μπακιρτζή, που μας βοηθά στη μετάδοση από το Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 16:05  Περίπου 200 άτομα βρίσκονται στο Ενωσιακό Γήπεδο, χωρίς μεγάλη φάση μέχρι στιγμής. Το 0-0 παραμένει.

Ωρα 16:11  Παράλληλα με τα ματς των ομάδων της Θράκης, θα σας ενημερώνουμε τι γίνεται και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Αθήνα με τον Μανδραϊκό. Η ιστορική ομάδα κάνει πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική, με τον Αλεξανδρουπολίτη Σταύρο Σταθάκη αλλά και τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Βαγγέλη Πλατέλλα να μετέχουν στο σχήμα της αρχικής ενδεκάδας. Και ο αγώνας αυτός αρχίζει στις 16:30.

Ωρα 16:14  Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στο τέρμα ο Βούρας, δεξί μπακ ο Τσουκαλάς, αριστερά ο Τσουμάγκας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο “δικός μας” Σταύρος Σταθάκης με τον Τζανετόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου και μπροστά τους θα βρίσκονται αριστερά ο Πόποβοτς, δεξιά ο Βαγγέλης Πλατέλλας και πίσω από τον Μπρέσεβιτς ο Ντακόλ.

Ωρα 16:18  Μόλις μάθαμε και τις ενδεκάδες στο παιχνίδι του Σουφλίου, που ξεκινά σε λίγα λεπτά. Πάμε να τις δούμε. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Αντωνιάδης Μ, Κατρανίτσας, Λίτσος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Ευφραιμίδης, Δανίδης, Θεοδωράκης, Λαζαρίδης. ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Ζιρίνογλου, Αλμανίδης, Ζαμπούρης, Καραγιάλης, Ντινιώτης, Κάρτας, Στόικος, Αποστόλου, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης.

Ωρα 16:21  Διαιτητής του αγώνα του Σουφλίου ο κομοτηναίος Χρήστος Γκράνας, που όμως ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ξάνθης. Πρώτος βοηθός ο Εμπλιούκ (Ξάνθης) και δεύτερος ο Καμπερίδης (Καβάλας).

Ωρα 16:25  Παραμένει το 0-0 στον αγώνα του Κοσμίου με το Κοκκινόχωμα, στα μισά του πρώτου μέρους. Μοιρασμένο το παιχνίδι. Δυο ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι στο 8′ με φάουλ του Μουστάκα και στο 14′ με τον Λαζίδη, αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ.

Ωρα  16:30  Εναρξη του αγώνα και στο Σουφλί, παρόντων περίπου 200 φίλων της ομάδας που έχουν σπεύσει στο Δημοτικό Στάδιο.

Ωρα 16:41  Γκολ για την ΑΕΚ με τον Σταθάκη. Ο Αλεξανδρουπολίτης έχει κάνει ένα… ασύλληπτο σουτ από το ημικύκλιο της σέντρας και η μπάλα πήγε στο παραθυράκι του Χρόνη, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ΑΕΚ σε επίσημο αγώνα στη νέα εποχή.

Ωρα 16:47  Τέλος ημιχρόνου στο Ενωσιακό Κομοτηνής, χωρίς μεγάλες φάσεις μετά το τέταρτο του αγώνα. Περισσότερο παιχνίδι κέντρου, με ρυθμό μεν, χωρίς σοβαρές φάσεις δε. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0.

Ωρα 16:55  Στα μισά του πρώτου μέρους στο Σουφλί, ο Έβρος και τα Ν. Μουδανιά παραμένουν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Ωρα 17:00  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Ενωσιακό της Κομοτηνής. ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 31ο λεπτό βγήκε ο Λαζίδης και μπήκε ο Βασιλακάκης, σε μια προσπάθεια να δοθεί μεγαλύτερη επιθετική πνοή στην ομάδα του Κοσμίου.

Ωρα 17:05   Σε δυο λεπτά δυο ευκαιρίες, εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες στο Σουφλί. Στο 30 σουτ ο Γεροθανάσης, έσωσε πάνω στην γραμμή ο Κατρανίτσας και στην αμέσως επόμενη φάση ασιστ του Δανίδη στον Θεοδωράκη και σουτ του τελευταίου, ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Το 0-0 παραμένει σε ένα παιχνίδι κυρίως κέντρου, με το Σουφλί να έχει ελαφρά υπεροχή.

Ωρα 17:15   Γκολ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Στο 52ο λεπτό γέμισμα Τσορμπατζή, προσπάθησε να διώξει ο Σιδηρόπουλος, δεν βγήκε ο τερματοφύλακας και ο Φθηνονόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ. ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1. 

Ωρα 17:24  Τέλος ημιχρόνου στο Σουφλί. Χωρίς γκολ μέχρι στιγμής το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφριά υπεροχή αλά να μην την έχουν μετουσιώσει σε τέρμα μέχρι στιγμής. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Έβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 0-0. Ημίχρονο και στο παιχνίδι Μανδραϊκού – ΑΕΚ, πάντα μπροστά ο δικέφαλος με 0-1 χαρη στο γκολ του Σταθάκη.

Ωρα 17:30  Ενα τέταρτο πριν το τέλος, στην Κομοτηνη εξακολουθεί ο ΠΑΟ Κοσμίου να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το Βυζάντιθο Κοκκινοχώματος με 0-1.

Ωρα 17:37  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Σουφλί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 37 είχαμε μια αλλαγη για το Σουφλί, ο Αραμπατζής μπήκε στην θέση του τραυματία Θεοδωράκη.

Ωρα 17:42  Μεγάλη ευκαιρία για το Σουφλί στο 48′. Ασίστ από Αραμπατζή, αλλά ο δανίδης σημαδεύει το δοκάρι. παραμένει το Εβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 0-0

Ωρα 17:45  Μπαίνουμε σε λίγο στις καθυστερήσεις του αγώνα Κοσμίου – Κοκκινοχώματος, που έχει ανάψει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 79′ είχαμε σέντρα Σταύρου, κεφαλιά Βασιλακάκης, άουτ. Στο 81′ σέντρα Ζαράκης αλλά ο Βασιλακάκης πάλι. Στο 87′ κεφαλιά του Παυλίδη στο κάθετο δοκάρι. Στο 89′ ο Βασιλακάκης σέντρα, μόνος του ο Ζαράκης έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 90′ μετά από κόντρες ο Βασιλακάκης μέσα από την περιοχή σούτερα πάλι άουτ. Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις, ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1.

Ωρα 17:48  Γκοοοοολ το Σουφλί. Κόρνερ Κατρανίτσας, κεφαλιά Λίτσος, η μπάλα στα δίχτυα. Στο 55′ Εβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 1-0

Ωρα 17:51  Γκοοοοολ το Σουφλί. 2-0. Με πανομοιότυπο τρόπο. Στο 58′ εντρα Αραμπατζή, ο Λίτσος ξανά πιο ψηλά από όλους, 2-0. Δυο λεπτά νωρίτερα, σουτ Λαζαρίδη, αλλά αποκρούστηκε η μπάλα πάνω στην γραμμή. Μισή ώρα πριν το τέλος του ματς, Εβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 2-0.

Ωρα 17:55  Τέλος του αγώνα στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης. Με το αριστερό το ξεκίνημα για την εκπρόσωπο της Ροδόπης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Ωρα 17:59  Αλλαγή για το Σουφλί στο 61′. Εξω ο Δανίδης, μέσα ο Διόπουλος

Ωρα 18:04  Εχει ανοίξει το live του ThrakiSportS και από το ΔΑΚ Κομοτηνής για τον αγώνα Πανθρακικού – Βέροιας. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:09  Δεύτερο γκολ η ΑΕΚ στον Μανδραϊκό. Και αυτό Θρακιώτικο. Ο Πλατέλλας το πέτυχε, διασφαλίζοντας τη νίκη για τους κιτρινόμαυρους.

Ωρα 18:20  Συμπληρώνουμε σε λίγο τα 90 λεπτά των αγώνων και πάμε στις καθυστερήσεις. Ασφαλές προβάδισμα για το Σουφλί, αλλά και για την ΑΕΚ.

Ωρα 18:26  Τέλος του αγώνα στην Αθήνα. Μανδραϊκός – ΑΕΚ 0-2 με δυο άκρως θρακιώτικα γκολ για την Ένωση στην πρεμιέρα της στην Γ’ Εθνική από Σταθάκη και Πλατέλλα

Ωρα 18:29  Τέλος του αγώνα και στο Σουφλί. Δεν άλλαξε τίποτα στο τέλος. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 2-0

Ωρα 18:33  Τελος του αγώνα και στις Σέρρες, στο άλλο ματς που ενδιαφέρει τους θρακιώτες. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκόις – Νέστος Χρυσούπολης 1-0.

 

Συνοψίζουμε στα ματς που ενδιαφέρουν τους Θρακιώτες για την Γ’ Εθνική. Εβρος Σουφλίου – Νέα Μουδανιά 2-0, ΠΑΟ Κοσμίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1, Πανσερραϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-0. Στην Αθήνα, Μανδραϊκός – ΑΕΚ 0-2 με δυο θρακιώτικα γκολ. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Σε λίγο θα μαζέψουμε και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα και θα σας ενημερώσουμε με ξεχωριστές αναρτήσεις και αναλυτικά ρεπορτάζ…