Γης μαδιάμ στο ντέρμπι Μπεσίκτας – Γαλατά! Δεν τελείωσε ποτέ!! Φήμες για προβοκάτσια από Ερντογάν…

Ανταπόκριση από την Κωσνταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Γαλατάσαραϊ καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, σύνηθες είναι το φαινόμενο στα ντέρμπι της Τουρκίας να υπάρχουν επεισόδια, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ήταν κάτι που απο πολλούς είχε προαναγγελθεί και ήδη κυκλοφορούν θεωρίες συνωμοσίες για κυβερνητική εμπλοκή στην διακοπή της αναμέτρησης.

Στο ντέρμπι της Μπεσίκτας με τη Γαλατάσαραϊ, το οποίο σίγουρα καθήλωσε και τους μουσουλμάνους φιλάθλους στην Θράκη αν και δεν διοργαν΄βθηκαν εκδρομές για εδώ, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 χάρις σε γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά όταν οι οπαδοί των «αετών» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι.

Πολύ έντονα όμως ακούγεται και το σενάριο της προβοκάτσιας λόγω του Πάρκου Γκεζί και των επεισοδίων που είχαμε το καλοκαίρι. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της Μπεσίκτας είναι ο Carsi και ήταν από τους βασικούς διοργανωτές των διαδηλώσεων για το Πάρκο Γκεζί. Ακούγεται λοιπόν εδώ στην Πόλη ότι στον αγώνα αυτό ήρθε η ώρα της πλευράς Ερντογάν να πάρει το αίμα της πίσω.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί εύκολα να αποδειχθεί και όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται εδώ στην Κωνσταντινούπολη. Η ουσία είναι ότι το ντέρμπι δεν τελείωσε ποτέ…