Photos: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από Ρίζια και Ορεστιάδα που βρέθηκαν στο τουρνουά της Ολίν Εντιρνέ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο από τα δύο πρώτα παιχνίδια του στο τουρνουά της Ολίν Εντιρνέ, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή. Ωστόσο στις εξέδρες είχε ορισμένους μεμονωμένους φίλους του από τον Βόρειο Έβρο, που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες προετοιμασίας της αγαπημένης τους ομάδας.

Στην δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε φίλους του ΠΑΟΚ από τα Ρίζια που πήγαν την Παρασκευή για τον αγώνα απέναντι στην Ουσάκ ενώ στην τρίτη κάποιους από την Ορεστιάδα, που βρέθηκαν εκεί το απόγευμα του Σαββάτου για το ματς με την Τραμζοσπόρ. Στην τέταρτη φωτογραφία εικονίζεται ο Χρήστος Ταπούτος, που αγωνίζεται με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης Ολίν Εντιρνέ και στην τέταρτη .

Στην τελευταία φωτο βλέπετε τους Σούλη Μαρκόπουλο, Νίκο Σταυρόπουλο και Τέλη Ζουρνατζίδη που εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στο επίσημο δείπνο όπου επίσης παρακάθισαν από την Ολίν ο τζένεραλ μάνατζερ Σερντάρ Γιγκιτσόι, από την Τραμπζονσπόρ ο τέζενεραλ μάνατζερ Νιχάτ Μαλά και ο διευθυντής της ομάδας Χασάν Ακτάς, ενώ από την Ουτσάκ συμμετείχαν ο Μπουλκάζ Οζάν, ο τζένεραλ μάνατζερ Φατιχάν Ερντογκάν και ο ασίσταντ Μεχμέτ Σουργκίν.