Με γκολ στο 90 λύγισε η Κ20 της Ξάνθης τον Άρη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με «χρυσό» γκολ του Ιάσωνα Παπαδημητρίου η Skoda Ξάνθη πήρε τη νίκη απέναντι στον Άρη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ, στον αγώνα που άνοιξε το τριήμερο των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων και θα κορυφωθεί το απόγευμα της Δευτέρας με το ματς των μεγάλων. 

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι ήταν νευρικό και μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους γηπεδούχους στο τέλος να πανηγυρίζουν τη νίκη επιστρέφοντας στις επιτυχίες, που είχαν να γευτούν από το ματς με τον Πανθρακικό. Τελικά, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Παπαδημητρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Παπαγγελής με βοηθούς τους Τσιαβδαρίδη και Βασιλείου της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Κολλαράς, Λάσπατζης (60’ Φασίδης), Χατζητερζόγλου, Παπαδιώτης, Καρυπιάδης, Γούλας (80΄Λαζαρίδης), Πασχαλάκης, Παπαδημητρίου, Ψύρρας (46’ Δόντσος), Ορφανίδης Λ.
ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μάτζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Ρότα (80’ Κοντοβάς), Λεμονής, Μπάλιος, Κτιστόπουλος (60’ Ντούγκα), Παπακώστας (74’ Βασιλούδης).