Ισόπαλο 3-3 το Ελ Θράκικο των Juniors στην πρεμιέρα της Super League Κ15

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά από ένα χορταστικό και αρκετά θεαματικό παιχνίδι, οι πιτσιρικάδες της Ξάνθης και του Πανθρακικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το αγγλικό σκορ 3-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ15 της Σούπερ Λίγκας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 34ο λεπτό του αγώνα με τον Γαλεάδη. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, διάρκειας 40 λεπτών όπως συμβαίνει στα παιδικά πρωταθλήματα. Ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής ισοφαρίστηκε από τον Παπάζογλου λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Κυργιαλάνης και Θέμελης έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον Πανθρακικό στο 52ο και 64ο λεπτό αντίστοιχα. Ωστόσο η Ξάνθη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με δυο κεφαλιές του Τσιτζιφάκου στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 72ο και 76ο λεπτό, ισοφάρισαν σε 3-3. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες έχουν διάρκεια 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40 λεπτών).

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που έχουν κάνει ως τώρα όλα τα παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Η ομάδα στηρίζεται σε παιδιά από την Κομοτηνή με εξαίρεση 2 ποδοσφαιριστές από την Αλεξανδρούπολη», ήταν τα λόγια του προπονητή της Κ15 του Πανθρακικού Ζόραν Στοίνοβιτς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.