Η αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι με τη Βέροια

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής (23/9, 18:15). 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πραγματοποίησε την τελευταία προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας με την τεχνική ηγεσία να επισημαίνει τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές ώστε στο τέλος οι βαθμοί της νίκης να παραμείνουν στην Κομοτηνή.

Η τελευταία προπόνηση είχε ευχάριστες ειδήσεις για τον Πανθρακικό καθώς τρεις ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στη λίστα των τραυματιών μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κουτσόπουλος, Μαξίμ Ζος και Πάπε Εμπό πήραν μέρος στην προπόνηση χωρίς να αισθανθούν κάποια ενόχληση. 

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Χρήστου, Τζάνης, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Λαδάκης, Κουτσόπουλος, Μπαικαρά, Κατσικοκέρης, Ρομέου, Μίκουλιτς, Κάσες, Πόποβιτς, Σέρεμετ, Εμπόου, Ζεκίνια, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Τριανταφύλλου και Ιγκόρ.