Έπιασαν στα πράσα με ερωμένη παράγοντα της Κομοτηνής σε ξενοδοχείο της Ξάνθης!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος όπως λέει και η γνωστή παροιμία και κάπως έτσι την έπαθε ο μεγάλος αστέρας της δημοσιογραφίας, ο μεγαλοπαράγοντας και ο μέγας εραστής της Κομοτηνής. Αποφάσισε να κάνει ένα ευχάριστο ταξιδάκι μέχρι την γειτονική Ξάνθη παρέα με την πολύ συμπαθητική κολλητή του και βρέθηκαν να πίνουν το καφεδάκι τους σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η συζήτηση γύρω από κοινά ενδιαφέροντα δημιούργησε άλλο κλίμα οπότε θεώρησαν καλό να συνεχίσουν τη συζήτηση σε κάποιο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μέχρι εκεί όλα καλά αφού την απέραντη ευτυχία διέκοψε ένα χτύπημα και μια φωνή που τους καλούσε να ανοίξουν τη πόρτα οπότε αφού δεν είχαν τι άλλο να πράξουν  την άνοιξαν και με έντρομο ύφος ο μεγαλοπαράγοντας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγο του που κρατούσε στα  χέρια της μια παντόφλα.

Αυτά γράφει ένα άκρως πικάντικο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φωνή της Ροδόπης”, που συνεχίζεται με ακόμα πιο πικάντικες λεπτομέρειες αλλά μας αφήνει με την απορία αν ο περίφημος μεγαλοπαράγοντας είναι και κάποιας ομάδας της περιοχής μας ή είναι… παράγοντας γενικώς και αορίστως της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Κυρίως όμως, μας αφήνει με πολλά ερωτηματικά το κλείσιμο του “ρεπορτάζ”, για το οποίο ειλικρινά θα ήθελα η εφημερίδα στο επόμενο φύλλο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αφού δείχνει να γνωρίζει ιδιαίτερα προσωπικά θέματα. Αντιγράφω και ευθύνην ουκ έχω: Το τι έγινε δεν περιγράφεται αφού το φονικό όργανο ανεβοκατέβαινε στο κεφάλι του παράγοντα με μεγάλη ένταση. Και να σκεφτεί κάποιος ότι πρόσφατα έκανε εγχείρηση αφαίρεσης του ενός καρυδιού. Για σκεφτείτε να τα ειχε και τα δυο, ποιος θα μας προστάτευε τότε;”.