Σέντρα πρωί Σαββάτου στο πρωτάθλημα Super League Κ15 με… «Ελ Θράκικο Junior» !

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα υποδομής της Super league για ομάδες με παίκτες κάτω των 15 ετών, για πρώτη φορά στα χρονικά. Και στην πρεμιέρα του έχουμε θρακιώτικο ντέρμπι, αφού η Ξάνθη υποδέχεται τα πιτσιρίκια του Πανθρακικού.

Ξάνθη και Πανθρακικός μετέχουν στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ15 μαζί με Αρη, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. Το άλλο ματς της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στους αιωνίους της Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε, ενώ ο Παναιτωλικός έχει ρεπό. Έτσι μοιραία, το ενδιαφέρον στρέφεται στα Πηγάδια.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πανθρακικός θεωρούνται από τις ομάδες που πανελλαδικά έχουν τις καλύτερες ακαδημίες σε αυτές τις ηλικίες, οπότε το ματς αυτό της πρεμιέρας μοιάζει για πολλούς και πρόωρος τελικός.

Βέβαια, θα γίνουν άλλοι τρεις, αφού ο βόρειος όμιλος του πρωταθλήματος Κ15 θα διεξαχθεί σε τέσσερις γύρους και στην συνέχεια όλοι ευχόμαστε οι δυο ομάδες της Θράκης να τερματίσουν ψηλά και να συνεχίσουν μαζί και στην επόμενη φάση…