H ατζέντα του Θρακιώτη Φιλάθλου για το τριήμερο! Για να μην χάσετε την… μπάλα

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Τριήμερο πλούσιο σε αγωνιστική δράση αυτό που ξεκινά. Ξάνθη και Πανθρακικός αγωνίζονται εντός έδρας, τόσο στο κανονικό πρωτάθλημα της Super League όσο και στα αναπτυξιακά Κ20 και Κ17.

Ξεκινά ακόμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τόσο τον ΠΑΟ Κοσμίου όσο και τον Έβρο Σουφλίου να αηγωνίζονται εντός έδρας. Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, αρχίζουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ αρχίζει η αγωνιστική σεζόν και στην ΕΠΣ Εβρου με το Κύπελλο.

Στα άλλα αθλήματα, έχουμε δυο ακόμα φιλικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά με τον Άρη στην πρωτεύουσα του Έβρου, ενώ υπάρχουν και φιλικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, στα οποία στρέφεται δυστυχώς το ενδιαφέρον των θρακιωτών μπασκετόφιλων μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδας από το Ευρωμπάσκετ, στο οποίο έχουμε φτάσει στην τελική φάση.

Το ThrakiSportS συγκέντρωσε στο ημερολόγιό του, συνοπτικά, ανά ημέρα, όλα τα κρίσιμα ραντεβού που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι θρακιώτες φίλαθλοι. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες κάθε ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ