Πρώτη ενημέρωση αθλητών και προπονητών από τους διαιτητές!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Συνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας προγραμμάτισε ενημερωτικές- επιμορφωτικές συναντήσεις με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του βόλεϊ στην Α’ Περιφέρεια.

Στόχος είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση αθλητών, προπονητών και παραγόντων για τους Κανονισμούς του αθλήματος, καθώς και η αναλυτική παρουσίαση των πρόσφατων τροποποιήσεων που έχουν γίνει και οι οποίες θα ισχύσουν από την τρέχουσα αθλητική περίοδο 2013-2014.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:30, στην Ορεστιάδα με «οικοδεσπότη» τον Α.Ο. Ορεστιάδας, που ευγενικά προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την εκδήλωση στην αίθουσα VIP του νέου κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης και απευθύνεται στα Σωματεία του Βόρειου Έβρου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, Σπάρτακος Διδυμοτείχου, Α.Ο. Νέας Βύσσας και Α.Ο. Ορεστιάδας).

Προγραμματίζονται ακόμα δύο συναντήσεις, όπου θα μπορέσουν να παραβρεθούν και τα υπόλοιπα Σωματεία της Περιφέρειας. Ο τόπος και ο χρόνος της κάθε εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.