Ακόμα στον δρόμο για Αλεξανδρούπολη ο Άρης και χωρίς Γκαρά

Ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

 

–  Από τις οκτώ το βράδυ υποτίθεται ότι θα έπαιζαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Άρη, όμως μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη, η αναμέτρηση δεν έχει αρχίσει.

 

Ο λόγος; Ο Άρης ακόμα δεν έχει φτάσει στην πρωτεύουσα του Έβρου, ούτε καν στον Έβρο. Είναι ακόμα καθοδόν. Όπως μάθαμε, πριν λίγο βρισκόταν στις Σάπες και λογικά μέχρι και τις εννιά θα έρθει και στην Αλεξανδρούπολη.

Ωστόσο υπό αυτές τις συνθήκες ο φιλικός αγώνας δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 9.30. Οι παίκτες του Εθνικού περιμένουν καρτερικά να αφιχθεί ο αντίπαλός τους, ενώ το ίδιο κάνουν και οι περίπου 50 φίλαθλοι που έχουν έρθει στο Κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης ταξιδεύει στην Θράκη χωρίς τον εβρίτη Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος το καλοκαίρι έφτασε  μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Εθνικό αλλά τελικά πήγε στον Άρη. Τόσο ο Γκαράς όσο και ο Γιάννης Κυριακίδης έμειναν στην Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αθλητές θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Γκιόση και αναμένονται από Δευτέρα να «μπουν» στο γήπεδο.