Τιμάται στην Ορεστιάδα η Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Τον ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο και τον πρόεδρο της ομάδας Άρη Πιαλόγλου θα τιμήσει το απόγευμα ο Ορέστης Ορεστιάδας για την προσφορά τους στο θρακιώτικο ποδόσφαιρο, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον ΑΟ Καππαδοκών.

Αν και οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Skoda είναι καταιγιστικές μετά την παραίτηση του νίκου Καραγεωργίου, αφού βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πιαλόγλου ειδοποίησε τους ανθρωπους του Ορέστη ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να παραστεί τουάχιστον ο ίδιος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για τον Ορέστη Ορεστιάδας, αφού έρχεται λίγες μέρες μετά τα επεισόδια με τα Ρίζια και ένα χρόνο μετά τα επεισόδια με τον ΑΟ Καππαδοκών για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, με αυτό το φιλικό, οι δύο ομάδες του Βορείου και του Νοτίου Έβρου θέλουν να δώσουν σε όλες τις κατευθύνσεις το σύνθημα της σύσφιξης των σχέσεων των δύο ομάδων και να τονίσουν ότι οι όποιες αντιπαλότητες αφορούν το παρελθόν και μόνο τα 90 λεπτά κάθε αγώνα…