Η θέση των Ριζίων για το διακοπέν φιλικό παιχνίδι με τον Ορέστη Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Δυο μέρες μετά την διεξαγωγή του και την διακοπή του, το φιλικό ανάμεσα στα Ρίζια και την Ορεστιάδα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξακολουθεί να συζητείται στον Β. Έβρο. Με επιστολή του στο ThrakiSportS, ο Παναγιώτης Καλπακίδης από την ομάδα των Ριζίων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν, μεταφέροντας την θέση του γηπεδούχου σωματείου. Αναλυτικά η επιστολή του:

“Θα ηθελα να εκφερω αποψη για το φιλικο παιχνιδι που διεξηχθη στα ΡΙΖΙΑ στις 14-09-2013.

Δεν θα συμφωνησω με το ρεπορταζ που αφορα το παιχνιδι!!!

Κατ αρχην το παιχνιδι ηταν σκληρο μονο απο πλευρας ποδοσφαιριστων του ΟΡΕΣΤΗ(αποδειξη το οτι
η ομαδα μας εχει τρεις ποδοσφαιριστες τραυματιες σοβαρα ενω ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ)…και δευτερον η πρωτη διακοπη του παιχνιδιου εγινε με αφορμη την ακαιρη και αδιακαιολογητη επιθεση ποδοσφαιριστη της ομαδας του ορεστη εναντιον ποδοσφαιριστη της ομαδας μας…ενω η δευτερη παλι ξεκινησε απο εξυβριση ποδοσφαιριστη του ΟΡΕΣΤΗ σε ποδοσφαιριστη της ομαδας μας.

Επισης συμφωνα και με την αποψη του διαιτητη κυριου ΣΚΙΝΔΡΗ εαν επροκειτο για επισημο παιχνιδι…ηδη απο το πρωτο ημιχρονο η ομαδα του ΟΡΕΣΤΗ θα αγωνιζοταν με 9 ποδοσφαιριστες!!

Επισης  ο κυριος ΣΚΙΝΔΡΗΣ 2 λεπτα πριν διακοψει ορστικα το παιχνιδι και με αφορμη ενα ακομη σκληρο μαρκαρισμα σε ποδοσφαιριστη των ΡΙΖΙΩΝ απο ποδοσφαιριστη του ΟΡΕΣΤΗ ειπε χαρακτηριστικα στους  ποδοσφαιριστες των ΡΙΖΙΩΝ οτι αν συνεχιστει αυτο θα διακοψει οριστικα τον αγωνα για να τους προστατεψει απ τα σκληρα μαρκαρισματα των παικτων του ΟΡΕΣΤΗ!!

Θα ηθελα να διευκρινησω οτι η διοικηση της ομαδας των ΡΙΖΙΩΝ δεν εχει κανενα προβλημα  και κανενα παραπονο απ την διοικηση της ομαδας του ΟΡΕΣΤΗ ….θεωρει οτι αυτα εγιναν απλα και μονο απο κακη νοοοτροπια καποιων ποδοσφαιριστων….και οτι το θεμα θεωρειται ληξαν.

Τελος θα θελαμε να ευχηθουμε στον ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ καλη επιτυχια στις επισημες υποχρεωσεις του που ξεκινουν την ερχομενη εβδομαδα..και οτι την επομενη φορα που θα αγωνιστει ο ΟΡΕΣΤΗΣ στο γηπεδο μας θα τυχει της φιλοξενιας που αρμοζει σε μια ομαδα με το μεγεθος και την ιστορια του ΟΡΕΣΤΗ!!!”