Απίστευτο! Γίνε τώρα μέλος του Εθνικού και… πέθανε με έκπτωση!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Έχετε αποφασίσει να εγκαταλείψετε τον μάταιον τούτο κόσμο; Σπεύσατε άμεσα να γίνετε μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Σε αυτή την περίπτωση, πέρα από το ότι θα δώσετε το δικαίωμα να γραφτούν επικήδειοι ότι “ο εκλιπών ήταν Εθνικός μέχρι… θανάτου”, θα έχετε και το μοναδικό προνόμιο να κερδίσετε έκπτωση 15% στα έξοδα της κηδείας σας!!!

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Μιλάμε απολύτως σοβαρά. Για όσους δεν το ξέρουν, εδώ και μερικές μέρες ο Εθνικός αποφάσισε να γίνει Club, όπως είχε αποκαλύψει στο αναλυτικό του ρεπορτάζ ο Γιώργος Πανταζίδης. Το Club αυτό όμως, δεν είναι νυχτερινό, να πιούμε τα ποτά μας. Είναι κάτι σαν λέσχη, που παρέχει μεταξύ άλλων προνόμια στα μέλη της. Τι προνόμια; Σε πρώτη φάση, έκπτωση σε μια σειρά από καταστήματα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ήδη μάλιστα ανέβηκε μια πρώτη λίστα συμβεβλημένων εμπορικών καταστημάτων! Μπήκα λοιπόν η κοπέλα να δω που μπορώ να πάω να ντυθώ, να βαφτώ, να χτενιστώ και στο τέλος να βγω να πιω το ποτό μου με έκπτωση, αφού στην λίστα περιλαμβάνονται από καταστήματα ρούχων και κοσμηματοπωλεία μέχρι κομμωτήρια, φροντιστήρια, ταβέρνες και καφέ. Και τι να δω; Εικοστό δεύτερο και τελευταίο στην λίστα, ένα… Γραφείο Τελετών που δίνει “έκπτωση 15% με την επίδειξη της κάρτας μέλους”.

Τώρα, τι να σας πω; Από τέτοιου είδους τελετές δεν ξέρω, για να απαντήσω στο ερώτημα αν ουσιαστικά μας δίνει δώρο το κοφίνι ή κάτι άλλο. Ξέρω ωστόσο ότι πλέον, με τέτοια έκπτωση, πραγματικά ίσως αξίζει και να… πεθάνει κανείς για τον Εθνικό! 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ