Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την διαδοχή Καραγεωργίου στον πάγκο της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε αναζήτηση προπονητή είναι  πλέον η Ξάνθη έπειτα από την αποχώρηση του Νίκου Καραγεωργίου, πριν ένα εικοσιτετράωρο ως αποτέλεσμα της βαριάς ήττας με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Στα αθλητικά στέκια της Ξάνθης δύο είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο. Πρώτον, αυτό του Νίκου Νιόμπλια, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της Κύπρου.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο, αφού είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το θαύμα του ΠΑΣ Γιάννενα πέρσι αλλά δοκιμάζει αυτήν την περίοδο την τύχη του στην Ουκρανία και την Ταβρίγια.

Ο Χρήστος Πανόπουλος βέβαια γεγονός είναι ότι δεν συνηθίζει να διεκδικεί τεχνικούς που ήδη βρίσκονται σε άλλες ομάδες, οπότε οι καφενειακού αυτού επιπέδου συζητήσεις στην Ξάνθη δεν σημαίνουν ότι πράγματι έχει γίνει κάποια κίνηση.

Επισήμως δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα για την διαδοχή του Νίκου Καραγεωργίου και η διοίκηση χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση του νέου τεχνικού. Με βάση το παρελθόν, το πιο πιθανό είνα αυτός να είναι Έλληνας εκτός κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό.

Το πρωί της Κυριακής πάντως, μετά την πτήση της επιστροφής, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Νίκου Καραγεωργίου, η θέση των οποίων στην ομάδα είναι επίσης επισφαλής. Και αυτό, γιατί είναι λογικό ο όποιος νέος τεχνικός να ζητήσει να φέρει και τους δικούς του συνεργάτες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι όποιες κινήσεις οφείλουν να γίνουν με ταχύτατους ρυθμούς, Στους παίκτες δόθηκε μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας 48ωρο ρεπό ρεπό για όλη την υπόλοιπη Κυριακή, όλη την Δευτέρα και όλο το πρωινό της Τρίτης.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Τριτης και είναι άγνωστο αν σε αυτήν θα υπάρχει νέος τεχνικός ή ενδεχομένως να ζητηθεί προσωρινά να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Βασίλης Δανιήλ ή ο Νίκος Κεχαγιάς, με την ιδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού.