Παράταση και 22 πέναλτι για να βγει ο αντίπαλος του Έβρου στη Β’ Φάση Κυπέλλου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ο Κιλκισιακός απέκλεισε το Σάββατο τον Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες με 7-8 στα πέναλτι και είναι η ομάδα την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Έβρος Σουφλίου στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, εφόσον φυσικά νικήσει και αποκλείσει το απόγευμα τον Άρη Ακροποτάμου.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στις Σέρρες και παρακαλούθησε έναν ωραίο αγώνα, που για να κριθεί ο νικητής του χρειάστηκε να παιχτούν 120 λεπτά αγώνα και να χτυπηθούν 22 πέναλτι.

Στο 31΄, μια λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον Γκάγκα έβγαλε μόνο του στην πλάτη της άμυνας τον Σαβελίδη που με ψύχραιμο πλασέ πάγωσε το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ για τον Κιλκισιακό, που βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο ημίχρονο.

Η ισοφάριση για τους σερραίους ήρθε στο 89΄, ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας δηλαδή, όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Γιαννόπουλος έγινε  αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε η κατάσταση και οδηγηθήκαμε στα πέναλτι, που είχε ως εξής όπως την διαβάζουμε στο serresgoal:

Γιαννόπουλος, αποκρούει ο Μπαντής
Μπελίτσας, 0-1
Στέργιος Τσιμίκας, 1-1
Λογγινίδης, 1-2
Κατσαβάκης, 2-2
Μανάλης, αποκρούει ο Τοπαλίδης (2-2)
Μπονέρης, 3-2
Καρυπίδης, 3-3
Γκάγκας, αποκρούει ο Μπαντής (3-3)
Μάντζιος, αποκρούει ο Τοπαλίδης (3-3)
Κώστας Τσιμίκας, 4-3
Τριανταφυλλίδης, 4-4.
Κράββαρης, 5-4
Κωνσταντινίδης, 5-5
Γαλακτερός, αποκρούει ο Μπαντής (5-5)
Μαυροκεφαλίδης, άουτ (5-5)
Τσαούσης, 6-5
Μωυσίδης, 6-6
Τοπαλίδης, 7-6
Μπαντής, 7-7
Γιαννόπουλος αποκρούει ο Μπαντής (7-7)
Μπελίτσας, 7-8
 
Διαιτητής: Λυμπούδης(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊνάλης, Χουσεΐν(Μακεδονίας)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Σ. Αναστασιάδης): Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Κούτλας(67΄ Σερέκας), Παπαδόπουλος(79΄ Μπονέρης), Τσιμίκας Στ., Κράββαρης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης(46΄ Τσιμίκας Κ.)
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ(Γ. Σημαιφορίδης): Μπαντής, Σερταρίδης(68΄Κωνσταντίνιδης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Σαβελίδης(67΄ Μανάλης), Τζεβελέκης, Μπολόσης(76΄ Μωυσίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας