Οι δηλώσεις Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στην νίκη αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς και ο βαθμός είναι καλός κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής είπε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης:

“Νομίζω πως κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και στις αντεπιθέσεις ήμασταν καλοί, αλλά και στην άμυνα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Δεχτήκαμε την ισοφάριση από ένα στημένο. Φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι καλός. Πλέον επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της προσεχούς εβδομάδας με την Βέροια”.

Σε ερώτηση του ThrakiSportS αν θα ήταν ευχαριστημένος αν πριν το πρωτάθλημα του έλεγαν ότι μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με τρία παιχνίδια εκτός, θα είχε πέντε βαθμού, ο Άκης Μάντζιος απάντησε: “Είναι πολύ θεωρητική ερώτηση, γιατί πριν την έναρξη δεν είχαμε εικόνα ούτε από τη δική μας ούτε από τις άλλες ομάδες. Εκ των υστέρων όμως, με τον τρόπο που έχουν έρθει η ήττα στην Ξάνθη και οι ισοπαλίες σε Λειβαδιά και εδώ, στη Νέα Σμύρνη, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι η βαθμολογική συγκομιδή των πέντε βαθμών μας αδικεί. Δεν πειράζει όμως, τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Είμαστε νέα ομάδα, κερδίσαμε σε εμπειρίες και θα έρθουν οι βαθμοί σε άλλα ματς. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα δείχνει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές να στέκεται καλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο”.

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του που επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος, επανέλαβε ότι είναι ιδιαίτερο κάθε τέτοιο ματς για τον ίδιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή και πρέπει πλέον να κοιτά το καλό της δικής του ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν δυνατά αισθήματα από μέρους του για τον Πανιώνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μάντζιος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τους δημοσιογράφους και μετά τις δηλώσεις, έσπευσε να μιλήσει κατ’ ιδίαν με αρκετούς από τους ρεπόρτερς του Πανιωνίου, με τους οποίους γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.