Ξάνθη – Πανθρακικός και στον τελικό της Α’ Ένωσης Αντισφαίρισης!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά την πρωτιά της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ξάνθη, η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης Άννα Σιμωνίδου κατέκτησε ακόμη μια πρωτιά, αυτή την φορά στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Α’ Ένωσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης απέναντι στην Αναστασία Παρασκευούδη του Πανθρακικού.

Είχαμε λοιπόν ένα διαφορετικό… “Ελ Θράκικο”, αυτή τη φορά στο τένι;. Στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Ε2 της Α’ Ένωσης, που μέχρι τον ημιτελικό έγινε στην Καβάλα.

Ωστόσο και οι δύο αθλήτριες που προκρίθηκαν από τους αγώνες της Καβάλας προτιμούσαν να γίνει ο τελικός στην Ξάνθη παρά στην μακεδονική πόλη. Τελικά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής και η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Σιμωνίδου πέτυχε μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι την νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-3) απέναντι στην κομοτηναία τενίστρια του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο προπονητής της Άννας Μάνος Πετρίδης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την εμφάνιση και την νέα πρωτιά Ξανθιώτισσας πρωταθλήτριας, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Ομίλου Αντισφαίρισης της Ξάνθης.

Δείτε αναλυτικά τα πλήρες αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος Ε2 για κορίτσια ηλικίας 12 ετών με ένα κλικ ΕΔΩ.