Η επόμενη μέρα: Αποδεκτή η παραίτηση Καραγεωργίου! Δήλωση Πανόπουλου, ταξίδι και αποθεραπεία!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η επόμενη μέρα, μετά την βαριά ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό, βρήκε την θρακιώτικη ομάδα χωρίς προπονητή. Η αποστολή της ομάδας που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα ξύπνησε από τις… έξι το πρωί, καθώς νωρίς ήταν η πτήση της επιστροφής στην βάση της, στην Ξάνθης.

Ωστόσο οι παίκτες από το αεροπλάνο και το πούλμαν πήγαν κατευθείαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες των συνεργατών του πρώην – πλέον – τεχνικού Νίκου Καραγεωργίου, αφού ο ίδιος δεν παρέστη κάνοντας φανερό ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Μετά την αποφόρτιση το πρωί της Κυριακής οι παίκτες έχουν ρεπό και θα “μπουν” σε ρυθμούς Άρη από την Τρίτη το απόγευμα, άγνωστο όμως είναι μέχρι τότε αν θα έχει βρεθεί αντικαταστάτης στον πάγκο της Ξάνθης. Σε κάθε περίπτωση, λίγο αργότερα, ο Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναγνώρισε και προσωπικές ευθύνες στην εικόνα της ομάδας, αλλά επισήμανε ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης και οι οποίοι παραμένουν, καθώς “έφυγε ο πιο ευάλωτος”.

 

Αναλυτικά, η δήλωση Πανόπουλου: “Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγεωργίου για την αξιοπρέπειά του και για τον επαγγελματισμό του και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι σίγουρο ότι σε ένα «διαζύγιο» φταίνε δύο. Έφυγε ο πιο «ευάλωτος» παίρνοντας και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Αυτοί που μένουν ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τις δικές τους, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Εύχομαι στο Νίκο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένειά του”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here