Νέα… τεσσάρα και σήμερα για τον Εθνικό επί της Νίκης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μετά το 4-0 του Σαββάτου, ο Εθνικός επικράτησε και στα τέσσερα σετ που παίχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου. Ο Εθνικός χωρίς να αντιμετώπισει προβλήματα επίκρατησε εύκολα, όπως συνέβη και στο Σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε της Νίκης με 25-20, παίζοντας με τους βασικούς του παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο σετ και τη θέση του από το δεύτερο σετ πήρε ο Δημήτρης Γραμματικάκης.

Ο Εθνικός με χαρακτηριστική ευκολία κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 25-16. Ο Κώστας Δαλακούρας αντικατέστησε τον αδερφό του Ανέστη στο τρίτο σετ στη θέση του ακραίου, όπου και πάλι χωρίς προβλήματα ο Εθνικός το κέρδισε με 25-19.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και ένα τέταρτο σετ μέχρι τους 15 πόντους, δίκην… τάι μπρέικ. Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 15-11, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πασαδόρο Σταύρο Κασαμπαλή, ο οποίος πέτυχε 4 άσσους στο ξεκίνημα του σετ.

Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που είχε στην διάθεσή του ο Σάκης Μουστακίδης.  Καινούριο πρόσωπο ήταν ο νεαρός Χρήστος Χρηστουηλίας, που αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Εθνικού σχολίασε στο ThrakiSportS: “Τα φιλικά είναι για να βλέπουμε κάποιες αδυναμίες, όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε κι άλλα φιλικά, ώστε να προετοιμάστουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Άρη και με μία ξένη ομάδα, για την πραγματοποίηση φιλικών παιχνιδιών”. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Αν.Δαλακούρας, Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Μιχαήλοβιτς, Ανδρεάδης, Παπάζογλου / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης (λ), Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κασαμπαλής, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Χρηστουηλίας.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Γιάννης Μέλκας): Λουστάκου, Β.Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Νταλέιτζ, Μαυροβουνιώτης, Μακλάχλιν / Αγγελής (λ), Αναστασιάδης, Παράσογλου, Βουλκίδης, Ντουντούδης (λ).