Στην Καβάλα ο Πρίττας!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Καβάλα αποκτώντας τον πρώην μέσο της Skoda Ξάνθης και του Πανθρακικού και του Άρη Σάκη Πρίττα, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο πολύπειρος μέσος αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσπάθεια της ομάδας που έχει αναλάβει ο Βλάσης Τσάκας με τιμ ομογενών θρακιωτών επιχειρηματιών από την Γερμανία, στο βόρειο όμιλο της Football League.

Παράλληλα, η Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων τεσσάρων παικτών, ανάμεσά τους και τον Χοσέ Εμίλιο Ροντρίγκεζ Γκέρα, αδερφός του 31χρονου Ισπανού φορ, Χάβι Ροντρίγκεζ Γκέρα της Βαγιαδολίδ, που ήταν αρχικά στο στόχαστρο των «αργοναυτών». Και αυτός πάντως θεωρείται αξιόπιστη λύση επιθετικά και αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Η ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κάνει γνωστά τα εξής:

Ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1. Πρίττας Αθανάσιος- 34 ετών – αμυντικό χαφ -προηγούμενη ομάδα Πανθρακικός. Ο Θανάσης Πρίττας είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της χώρας μας και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας (τη χρονιά εκείνη Γ’ Εθνική) με τον οποίο σε 23 συμμετοχές είχε 7 γκολ. Το όνομά του έγινε ευρύτερα γνωστό όταν, σε ηλικία 19 ετών, σκόραρε το μοναδικό γκολ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με το οποίο η ομάδα του απέκλεισε στις 11 Νοεμβρίου 1998 την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολούθως μεταπήδησε στη Skoda Ξάνθης με την οποία είχε 148 συμμετοχές και 10 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο Ηρακλής, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 44 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ. Από το καλοκαίρι του 2007 ο Πρίττας αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρης Θεσσαλονίκης ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πανθρακικός (σ.σ. δεν αναφέρεται ως τελευταία του ομάδα η Ξάνθη).

2. Jose Emilio Rodriguez Guerra – 31 ετών- σέντερ φορ- προηγούμενη ομάδα ATLETIKO MALAGUENO με 37 συμμετοχές στο περυσινό πρωτάθλημα και 26 γκολ στο ενεργητικό του.

3. Spata Elton- 20 ετών- στόπερ- προηγούμενη ομάδα Τίρανα και Εθνική Νέων Αλβανίας.

4. Λούκαρης- Καπνίδης Αντώνιος – 21 ετών- επιθετικός μέσος- προηγούμενη ομάδα Γιαννιτσά.

5. Κυριακάκης Γεώργιος – 22 ετών- επιτελικός μέσος- προηγούμενη ομάδα Αναγέννηση Επανομής».