Πολύ ξύλο και διακοπή στο… «φιλικό» Ρίζια – Ορέστης!!!

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα φιλικό παιχνίδι η αναμέτρηση ανάμεσα στα Ρίζια και τον Ορέστη Ορεστιάδας, εδυο γειτονικές ομάδες, νόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους την άλλη εβδομάδα στο Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, αλλά τελικά επικράτησε… “πολεμική” ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν στο γήπεδο αλλά όταν άρχισε ο αγώνας, έδειξαν αποφασισμένοι να παίξουν… περισσότερο μποξ παρά ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το (υποτίθεται) “φιλικό” παιχνίδι να διακοπεί και να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο, όταν σε πρώτη φάση υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παίκτες, αλλά στον χορό μπήκαν στην συνέχεια περισσότεροι με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη.

Τελικά, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο αγώνας συνεχίστηκε, αλλά το κλίμα μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι βαρύ και στις δύο ομάδες, ιδίως όμως στον πρωταθλητή Ορέστη που θέλει να δείξει δείγματα ήθους ενόψει και της νέας σεζόν.

Η φωτογραφία είναι προφανώς αρχείου, ενώ βρισκόμαστε σε αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών για αυτή τη μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο της περιοχής, να έχουμε σοβαρά επεισόδια σε… φιλικό παιχνίδι.