Photos: Η αποχώρηση του Καραγεωργίου από το Καραϊσκάκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, ενώ είχε επιβιβαστεί το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Skoda στο λεωφορείο που θα μετέφερε την ομάδα στο ξενοδοχείο Metropolitan, αποχώρησε από το Καραϊσκάκη και ο Νίκος Καραγεωργίου, που ένα τέταρτο νωρίτερα είχε υποβάλει ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εμφανίστηκε με σκυφτό το κεφάλι από τον χώρο της μεικτής ζώνης, γύρισε μόνο λίγο το κεφάλι να δει στην οθόνη το σκορ της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ που εκείνη την στιγμή έχανε με 20 πόντους από την Σλοβενία και αμέσως μετά, με γοργό βήμα, κατευθύνθηκε στο λεωφορείο.

Αμέσως μόλις επιβιβάστηκε, το πούλμαν αναχώρησε, έκανε την γνωστή στροφή και πέρασε πρώτα μπροστά από την είσοδο των επισήμων του Καραϊσκάκη, όπου είχαμε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά να απαθανατίσουμε τον Νίκο Καραγεωργίου να κάθεται στις μπροστινές δεξιά θέσεις, για τελευταία φορά στο λεωφορείο της ομάδας.

Περιττό να τονιστεί ότι κανένας από τους παίκτες δεν είχε όρεξη για δηλώσεις. Άλλωστε, όλοι είχαν φροντίσει να περάσουν από τη μεικτή ζώνη την ώρα που εμείς βρισκόμασταν στην συνέντευξη τύπου. Οι φωτογραφίες δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα, αλλά αποτυπώνουν σε έναν βαθμό την κατάσταση που επικρατούσε στο στρατόπεδο της Skoda μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό…..