Παραιτήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου! Το ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου, πριν το πει στην διοίκηση!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Την παραίτηση του ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε την ομάδα της Ξάνθης να δέχεται βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό. 

Όπως είπε ο κ. Καραγεωργίου, έχει μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Χαρακκτήρισε απαράδεκτη την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα και ανακοίνωσε στην συνξέντευξη Τύπου ότι από εκείνη την στιγμή σταματάει από τον πάγκο της Ξάνθης, καθώς αγαπά αυτήν την ομάδα, ώστε με κάποιον άλλον στο τιμόνι να πάει μπροστά.

Ο κ. Καραγεωργίου έκανε την τοποθέτηση αυτή και δεν δέχτηκε την παραμικρή ερώτηση, εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι στην διάρκεια του αγώνα, είχε εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με την οποία γίνονταν καυστηκότατη κριτική στην ομάδα της Ξάνθης, η οποία χαρακτηριζόταν (προφανώς από τον Χρήστο Πανόπουλο) “συνονθύλευμα”.

Αίσθηση προκαλεί ακόμα το γεγονός ότι στην δήλωσή του ο κ. Καραγεωργίου είπε ότι αμέσως μετά θα ενημερώσει και την διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι πρώτα ανακοίνωσε την παράιτησή του στους εκπροσώπους του Τύπου και μετά θα ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη Χρήστο Πανόπουλο και τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η δήλωση Καραγεωργίου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε καλά και κέρδισε. Ως άνθρωπος και προπονητής βλέποντας μια τέτοια εικόνα της ομάδας μου δεν θα μπορύσα να το ανεχτώ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, σταματώ να είμαι προπονητής στην Ξάνθη και θα ενημερώσω τη διοίκηση. Θα ήταν άδικο η παρουσία μου να δημιουργεί αρνητικές καταστάσεις σε αυτή την ομάδα. Για αυτό αποχωρώ για να βρει ενδεχομένως η ομάδα με κάποιον άλλο τεχνικό την τύχη της»