Οι εντυπώσεις Αντωνιάδη από την πρώτη εβδομάδα της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Με καθημερινές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Ορεστιάδας ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Η προετοιμασία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (9/9) με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη να έχει δεκατέσσερις παίκτες στην διάθεση του για την νέα σεζόν που ξεκινάει.

«Ξεκινήσαμε το πιο κρίσιμο στάδιο της χρονιάς το οποίο είναι η προετοιμασία. Με μεγάλη χαρά βλέπω την συμμετοχή των παικτών μου, οι οποίοι πολύ γρήγορα έφτιαξαν ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους και αυτό είναι το κυριότερο για να γίνει σωστή δουλειά», λέει ο ίδιος ο κ. Αντωνιάδης.

Όπως αποκαλύπτει, οι προπονήσεις που γίνονται τώρα είναι σκληρές και κυρίως έχουν ως προσανατολισμό την φυσική κατάσταση με ασκήσεις φυσικής βελτίωσης. «Αυτές οι προπονήσεις θα μας επιτρέψουν σε λίγο καιρό να πάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η τακτική», λέει ο κ. Αντωνιάδης.

Οι προπονήσεις χωρίζονται σε χόρτο και γυμναστήριο, καθώς το πρώτο μέλημα του Έλληνα τεχνικού είναι να έχει μια ομάδα που θα αντέχει πέντε σετ σε φουλ ρυθμό.

Για τους στόχους της ομάδας, ο κ. Αντωνιάδης δηλώνει: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ έτσι ώστε να δούμε που μπορούμε να τοποθετήσουμε τον πήχη, ο οποίος όμως για άλλη μια χρονιά θα είναι στα ψηλά στρώματα. Ο κύριος μας στόχος είναι να μείνουμε όλοι υγιείς και να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία».

Οι αθλητές που θα απαρτίζουν το ρόστερ του ΑΟΟ θα γνωστοποιηθούν επισήμως σε λίγες μέρες, στην επίσημη παρουσίαση που θα γίνει μαζί με τη νέα φανέλας της Errea για την σεζόν 2013/14.