Οι αγώνες Κ20 και Κ17 της Ξάνθης και του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα υποδομής Κ20 της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες της Ξάνθης να ταξιδεύουν στην Αθήνα και να δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως άλλωστε και οι κανονικές.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 11.30 το πρωί, η Ξάνθη παίζει αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, εννιά ώρες πριν συναντηθούν και οι μεγάλοι στο Καραϊσκάκη. Ακόμα νωρίτερα, στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο των Σουρμένων θα διεξααχθεί η αναμέτρηση Πανιωνίου – Πανθρακικού στο πρωτάθλημα Κ20, σύμφωνα τουλάχιστον με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ Πανθρακικός, γιατί από την Super League έχει ανακοινωθεί πως ο αγώνας αυτός έχει μεταφερθεί για… την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι!

Το σημαντικό όμως είναι ότι από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά και το πρωτάθλημα Κ17, που θα διεξαχθεί σε ομίλους. Ως γνωστόν, τον βόρειο όμιλο απαρτίζουν επτά ομάδες και στην πρεμιέρα η ομάδα Κ17 της Ξάνθης του Κώστα Μπερδελή ταξιδεύτει στην Ημαθία για να αντιμετωπίσει την Βέροια. Ο αγώνας ξεκινά στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ενωσιακό Παλατιτσίων. Αντίθετα, οι Κ17 του Πανθρακικού έχουν στην πρεμιέρα ρεπό.