Λεπτομέρειες για την διακοπή στο φιλικό του Ορέστη στα Ρίζια

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Τη δική της εκδοχή για τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στο σημερινό φιλικό των Ριζίων με τον Ορέστη Ορεστιάδας και τα οποία ανέφερε από το απόγευμα το ThrakiSportS, δίνει το blog των φίλων της ομάδας της Ορεστιάδας.

Αντιγράφουμε ένα απόσπασμα από το blog του Ορέστη, το οποίο ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν αποτελεί επίσημη θέση της περσινής πρωταθλήτριας Έβρου: “Επεισοδιακό ήταν το σημερινό φιλικό του Ορέστη στα Ρίζια. Ιδιαίτερα σκληρό (και από τις δύο πλευρές) και άτεχνο δεν αντέχει σε κριτική. Το πρώτο ημίχρονο διήρκεσε 33΄ λεπτά και διεκόπη λόγω επεισοδίων. Ξανάρχισε ως δεύτερο ημίχρονο αλλά διεκόπη οριστικά για τον ίδιο λόγο στο 26΄ λεπτό”.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στις τάξεις των διοικούντων αλλά και των παικτών της ομάδας, καθώς δεν ήθελαν να συνδεθεί το όνομά τους με τέτοια γεγονότα, τα οποία και καταδικάζουν όλοι. Μάλιστα, τα επεισόδια σημειώθηκαν μόλις τέσσερις ημέρες πριν γίνει ο αγιασμός για τη νέα σεζόν αλλά και το φιλικό με τον ΑΟ Καππαδοκών, στην διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο θρακιώτικο ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος και ο πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν ενδιαφέρει πλέον κανένα, στο παιχνίδι Ριζίων – Ορέστη, όσο διεξήχθη, δεν σημειώθηκε κανένα τέρμα. Πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσους έτυχε να παρακολουθήσουν από κοντά τον επεισοδιακό αγώνα, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Δεδομένου ότι υπήρχε διαιτητής στο γήπεδο, αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον το τι θα αναφερθεί στο φύλλο αγώνα, καθώς το γεγονός ότι επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι δεν αναιρεί το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις συμπλοκές.