Βλάντιμιρ Βάϊς: «Το μυαλό μας είναι μόνο στην Ξάνθη»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Βλάντιμιρ Βάϊς  μίλησε στο novasports για τον αγώνα της Τρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς πρωταθλήματος που προηγείται με αντίπαλο την Ξάνθη το βράδυ του Σαββάτου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Νομίζω πως σε πρώτη φάση, εδώ στο προπονητικό κέντρο μας τα πάντα περιστρέφονται γύρω απ’ το παιχνίδι με την Ξάνθη. Αυτή είναι και η ουσία. Εγώ γύρισα απ’ τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα. Έχω λίγες ημέρες μπροστά μου για να αναπληρώσω τις δυνάμεις μου, να μπω ξανά στις προπονήσεις και να προετοιμαστώ για τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Νομίζω όλων των συμπαικτών μου και του προπονητικού επιτελείου, το μυαλό είναι στραμμένο στον αγώνα με την Ξάνθη. Και στη συνέχεια θα δούμε την Παρί Σεν Ζερμέν».

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε επίσης και για την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής για την ομάδα της Ξάνθης. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πράγματι έτσι είναι. Πολλές φορές δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζουμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα παίξουμε εμείς. Αν έχουμε την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο της τελευταίας μας αναμέτρησης και αντιμετωπίσουμε και την Ξάνθη με τον ίδιο τρόπο, τότε θα φθάσουμε στη νίκη. Κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος θέλουμε να το κερδίζουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σλοβάκος παίκτης αγωνίστηκε την προηγούμενη φορά δύο φορές με την Εθνική Ομάδα της χώρας του απέναντι στην Βοσνία. Την πρώτη μας έκανε το χατήρι και κέρδισε μέσα στην Βοσνία, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στην Σλοβακία…