Η επιστροφή του Μάντζιου ως αντίπαλος στη μεγάλη του αγάπη…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει το απόγευμα της Κυριακής ο Ακης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Πανθρακικού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο, τον οποίον έχει υπηρετήσει τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έχοντας ιδιαίτερους δεσμούς με τον σύλλογο.

Ο προπονητης του Πανθρακικού παίζει ουσιαστικά ως αντίπαλος με την μεγάλη του αγάπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διετέλεσε παίκτης της ομάδας για δεκα χρόνια (1991-1998, 2001-2003) ενω υπήρξε στο προπονητικο τiμ για αρκετές σεζόν και πρώτος προπονητής την περιοδο 2011-2012.

Για την επιστροφή του Μάντζιου στη Νέα Σμύρνη ως αντιπάλου μίλησσε ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Παντελής, που σχολίασε: “Δεν υπάρχει κόντρα… Είμαστε και φίλοι με τον Άκη. Σίγουρα και ο Άκης έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Σίγουρα, ξέρει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο προπονητή. Θεωρώ όμως πως τα πάντα είναι θέμα ποδοσφαιριστών σε τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω την Κυριακή ο Πανιώνιος να μπορέσει να κερδίσει για ν’΄αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που είναι από κάτω στη βαθμολογία. Νομίζω πως μια τέτοια νίκη θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα και θα την σταθεροποιήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας”.

  • Πάντως, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί ως αντίπαλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ο Άκης Μάντζιος. Η πρώτη φορά που επέστρεψε ως αντίπαλος στην «πλατεία» ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, όντας προπονητής της Κέρκυρας, οδηγώντας μάλιστα τους «Φαίακες» στο μοναδικό διπλό τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Όλοι στην Κομοτηνή πιστεύουν ότι ο προπονητής τους μπορεί να τους οδηγήσει σε μια αντίστοιχη επιτυχία. Βέβαια, θέλουν να μιμηθούν την Κέρκυρα στον συγκεκριμένο αγώνα βέβαια και όχι στην συνολική πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα, όπου μετά από εκείνη την αναμέτρηση πήρε την κάτω βόλτα…