To πρόγραμμα και οι διαιτητές για Σουφλί, Κόσμιο και Νέστο στο Κύπελλο Γ Εθνικής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της Α’ φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο με νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Σουφλίου ο τοπικός Έβρος θα υποδεχθεί τον Άρη Ακροποτάμου. Διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Μιχάλη Χαρίτση και Γιώργο Μανάκη, όλοι του Συνδέσμου Θράκης, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τρύφων του Συνδέσμου Δράμας.

Την ίδια μέρα και ώρα στο γήπεδο Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Κοσμίου. Διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης από την Καβάλα με βοηθούς τους Πέτρο Καμπερίδη του ιδίου Συνδέσμου και τον Άγελοι Ζήδρα Δράμας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος του Συνδέσμου Χαλκιδικής.

Στην Θεσσαλονίκη επίσης θα διεξαχθεί ο αγώνας Αγροτικού Αστέρα – Νέστου Χρυσούπολης. Διαιτητής θα είναι ο ο Δημήτρης Δραγάτης με βοηθούς τους Γιώργο Χριστάκογλου και Χρήστο Δεμερτζή, όλοι του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Παρατηρητής θα είναι ο Αναστάσιος Χριστοδούλου από την Ημαθία.

 

 

 

 

 

Γι