Προπονήσεων συνέχεια για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη Αλεξανδρούπολης συνεχίζει τις προπονήσεις της στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Οκτωβρίου.

Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τεκτονίδη είναι η Ευγενία Καλογεροπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της. Η αθλήτρια αναμένεται να επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι υπόλοιπες παίκτριες προπονήθηκαν κανονικά και μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης σε εντατικούς ρυθμούς.

Ο κ. Τεκτονίδης μιλώντας στο ThrakiSportS που βρέθηκε στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης, τόνισε ότι “φέτος θα είναι μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα, αφού ο Γ’ Ομίλος στον οποίο μετέχουμε διαθέτει αρκετά δυνατούς συλλόγους, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να επιτύχουμε την παραμονή μας κατηγορία,  γνωρίζοντας πως από τις 13 ομάδες του ομίλου θα υποβιβαστούν οι τέσσερις”.

Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Νίκη Αλεξανδρούπολης  υποδέχεται τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, όπου αναμένεται να βγουν και περισσότερα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας. Πιο πριν, ενδεχομένως η Νίκη να δώσει ορισμένα φιλικά, αν και η αναζήτηση αντιπάλων είναι κάτι δύσκολο λόγω της απόστασης που υπάρχει από τα περισσότερα άλλα δυνατά σωματεία.