Παρών ο Ντε Γκουζμάν στην προπόνηση της Ξάνθης, δύσκολα ο Κομεσίδης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με έντεχνο τρόπο η Skoda Ξάνθη φρόντισε να διαψεύσει τα αθηναϊκά δημοσιεύματα περί… υπερατλαντικού ταξιδιού του Ντε Γκουσμάν, ο οποίος τάχα μου επειδή θα αργούσε να επιστρέψει στην Θράκη, θα αποκλειόταν από την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

“Ο Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν επέστεψε μετά από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Καναδά και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας”, αναφέρει σχετικά στην καθημερινή της ενημέρωση η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Επιπλέον, δημοσιεύθηκε (όχι τυχαία προφανώς) και η σχετική φωτογραφία, με το xanthisports να κάνει και το σχετικό γράφημα, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS για το θέμα.

Το απόγευμα, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του, στην τελευταία δυνατή προπόνηση της εβδομάδας, έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής στους ποδοσφαιριστές τους ενώ ζητούσαν ιδανικά τελειώματα στις φάσεις για γκολ.

Το πρωί θα ανακοινωθεί η αποστολή που νωρίς το απόγευμα θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ώστε το βράδυ του Σαββάτου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.