Οι διαιτητές που ορίστηκαν στην πρεμιέρα της ΕΠΣ Ξάνθης, αν και η αγωνιστική παραμένει στον αέρα…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης συνεδρίασε και ανακοίνωσε κανονικά τους διαιτητές της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης, παρόλο που η πρεμιέρα αυτή είναι για δεύτερη φορα στον αέρα, επισήμως λόγω της μη αδειοδότησης των γηπέδων.

Στο θέμα αναμένεται να δοθεί πολιτική λύση, όπως είπε και ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League. Εκεί ανέφερε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά σε όλα τα αθλήματα και έχουν δοθεί οι κατάλληλες οδηγίες προς τους περιφερειάρχες, που είναι αρμόδιοι, να εκδόσουν τις σχετικές άδειες.

Στην προκειμενη περίπτωση, από την ΕΠΣ Ξάνθης (τουλάχιστον επισήμως) περιμένουν το… θαύμα να εκδοθούν οι άδειες την Παρασκευή, αν και κάτι τέτοιο δεν έγινε όλη την εβδομάδα. Επειδή πέρα από τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης κινδυνεύουν όμως και άλλα παιχνίδια, ακόμα και του Κυπέλλου Ελλάδος, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι οι πολυπόθητες άδειες θα εκδοθούν.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε τελικά το βράδυ της Πέμπτης σε ορισμό των διαιτητών της πρώτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης σε όλες τις κατηγορίες, καθώς όπως έλεγαν “των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, ενώ πλέον ελπίζουν να μην πηγε τζάμπα το… μαγείρεμα, να δοθούν άδειες στα γήπεδα την Παρασκευή και να διεξαχθούν οι αγώνες.

Για την ώρα η πρεμιέρα παραμένει στον αέρα, αλλά το ThrakiSportS σας παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της Α’ Κατηγορίας, εάν και εφόσον φυσικά διεξαχθούν τελικά αγώνες:

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9, 17:00)

Γήπεδο Πετεινού: Αρης Πετεινού – Αστέρας Μαγικού (Ουζουνίδης, Πατηνιώτης, Αλεξανδρίδης)
Γήπεδο Κιμμερίων: Εθνικός Κιμμερίων – Ατρόμητος Χρύσας (Μπαχαρίδης, Χατζημωυσιάδης, Γκαϊτατζής)
Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ερμής Μάνδρας (Γαβριηλίδης, Κοριάνογλου, Κωνσταντινίδης Σ)
Γήπεδο Κουτσού; Π. Μελάς Κουτσού – ΑΟ Βιστωνίδας (Μπουραζάνης, Οτουζμπίρ, Σαββόπουλος)
Γήπεδο Κοτύλης: Εχίνος Σπορ – Ορφέας Puma Ξάνθης (Καραουλάνης, Πασχαλίδης Γ, Χρυσέλης)
Γήπεδο Μαγγάνων: Αρης Αβάτου – ΑΕ Ξάνθης (Κωνσταντινίδης Κ, Γκιαούρης, Μαγγίνας)
Γήπεδο Κύρνου: Νέστος Κύρνου – Ηρακλής Νέου Ζυγού (Γιαλαμουίδης, Εμπλιούκ, Μποκουράκης)