Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας συμπληρώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ωστόσο ακόμα φιλικούς αγώνες δεν έχει πραγματοποιήσει. Και οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν αφορούν δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Αλλά η ανακοίνωση δεν ήρθε από την Αλεξανδρούπολη αλλά από την… Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών παιχνιδιών και σε πρώτη φάση έχουν προγραμματιστεί την προσεχή Παρασκευή 13/9 και το Σάββατο 14/9 αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Θα ακολουθήσει το 2ο Τουρνουά Πορταριάς στις 20-22 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκού και ΒΒΣΚ Άγκυρας, ενώ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη τα δύο φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Βέβαια, εκείνα τα φιλικά πιθανότατα να μην είναι τα πρώτα για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη την φετινή σεζόν, σε κάθε περίπτωση όμως είναι τα πρώτα που μαθαίνουμε ότι θα διεξαχθούν, έστω και αν η ενημέρωση αυτή προκύπτει από την Θεσσαλονίκη.