Σοκ στον Εθνικό! Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Καβαρατζής!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σοκ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων στο μπιτς βόλεϊ το φετινό καλοκαίρι Γιάννης Καβαρατζής έπαθε «μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού» και αποχώρησε από τις προπονήσεις της ομάδας του Έβρου.

Ο Καβαρατζής αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από την προπόνηση με πόνους στο γόνατο, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλές ενοσχλήσεις.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, θα υποβληθεί στις αρχές Οκτωβρίου σε αρθροσκόπηση, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τέσσερις μήνες!

Όπως έγινε γνωστό, αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσει να επανάλθει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Σάκη Μουστακίδη από τις αρχές της νέας χρονιάς και σε κάθε περίπτωση ενώ θα έχει έρθει το 2014.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο στρατόπεδο του Εθνικού, που αποτελεί ομάδα δεμένη σαν οικογένεια, επικρατεί σοκ και απογοήτευση από αυτήν εξέλιξη, ενώ με κάθε τρόπο οι ιθύνοντές της προσπαθούν να βοπηθήσουν κυρίως ψυχολογικά τον νεαρό παίκτη και την οικογένειά του.

Ο Καβαρατζής μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο που προέβλεπε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό, μαζί με το έτερον ήμισί του στους αγώνες μπιτς βόλεϊ, τον Γρηγόρη Κοντοστάθη.