Photos: Η αποχώρηση των Θρακιωτών από το Καραϊσκάκη, μετά τη νίκη της Εθνικής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Με πρόσωπα χαμογελαστά έφυγαν οι Θρακιώτες που βρέθηκαν στο Στάδιο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής με την Λετονία. Και πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης, στην επιστροφή του έπειτα από μήνες στο στάδιο που δοξάστηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο Ξανθιώτης δεν έκανε δηλώσεις, όμως ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όλον τον κόσμο. Άλλωστε είχε πολλούς φίλους και γνωστούς, τους οποίους δεν σταμάτησε να χαιρετά, ενώ δεν χάλασε και το χατήρι των μικρών του φίθλων, που ήθελαν να βγπυν μια φωτογραφία μαζί με το ίνδαλμά τους. “Καλή επιτυχία στην Ιταλία”, του ευχήθηκαν, πριν αποχωρήσει με προσωπικούς του φίλους. Περίπου στις 3.00 το μεσημέρι πετάει για την Ρώμη, προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του, αλλά και της οικογένειάς του, που έχει μετακομίσει ως γνωστόν μόνιμα στην Ιταλία και έχει εδώ και ένα σχεδόν χρόνο διευρυνθεί κατά ένα μέλος.

Τελευταίος αποχώρησε από το Καραϊσκάκη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης. Λίγο μετά τη μία επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο του, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Πιο πριν είχαν αναχωρήσει, μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο, οι άλλοι δύο θρακιώτες που είναι μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Χρήστος Καραβασίλης και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Γκιρτζίκης. Μάλιστα, ο Γκιρτζίκης έστησε πηγαδάκι και φωτογραφήθηκε με μέλη του “Γαλανόλευκου Φάρου” και συγκεκριμένα με τον σαλπιστή της εξέδρας και τον γιο του, που τυγχάνει και ο σαλπιστής του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Μάνος Γαβριηλίδης είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του “Φάρου” Νίκο Φλέκα, ο οποίος εικονίζεται πίσω και δεξιά του στην τελευταία εικόνα.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε πουθενά τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Δημήτρη Παπαδόπουλο. Όσοι δεν αγωνίστηκαν έφυγαν αμέσως από το γήπεδο και προφανώς δεν προλάβαμε να τον βρούμε. Δεν υπήρχε υποχρέωση να φύγει κανείς με το πούλμαν της ομάδας, αφού έτσιν κι αλλιώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα σε αυτό να επιβιβαστούν μόνο ο Φερνάντο Σάντος, ο Τάκης Φύσσας, ο Λεωνίδας Βόκολος και δυο – τρεις ακόμα από το τεχνικό τιμ και κανένας παίκτης, αφού όλοι προτιμήσαν να φύγουν με φίλους και γνωστούς. Δείτε τις φωτογραφίες του ThrakiSportS από το Στάδιο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Λετονία…