Μειώνονται οι πονοκέφαλοι για τον Μάντζιο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τρεις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» είχε ο Άκης Μάντζιος στον Πανθρακικό, ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Ο λόγος γίνεται για τους Μακρυδημήτρη, Σαρακατσάνο και Εμπο, οι οποίοι είναι εκτός δράσης αλλά δείχνουν πλέον να ξεπερνούν τα προβλήματά τους, αλλά αυτός που είναι εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Την κατάσταση του έμπειρου γκολκίπερ περιμένει να δει ο Άκης Μάντζιος, για να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο «Κουτσό» παραμένει αμφίβολος και από την προπόνηση της Τετάρτης (11/09) θα ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα καταφέρει να δώσει το «παρών» κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας της Κομοτηνής στο ματς με τους «κυανέρυθρους».

Άλλα σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μάντζιο, ο οποίος προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα της νίκης με τον Παναιτωλικό. Άπαντες στο «στρατόπεδο» του συλλόγου της Κομοτηνής έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ιστορικό, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη διακοπή ελέω εθνικών ομάδων.